Ansaitse enemmän rahaa omistajana BednBlue-sivustolla.

Miksi työskennellä kanssamme?

  1. Jahdin listaamiseen kuluu vain vähän aikaa.
  2. Tarjoamme ilmaista maailmanlaajuista mainontaa jahdillesi.
  3. Pidätämme jokaisesta varatusta tilauslennosta vain 4%:n provision.

Olemme täällä auttamassa sinua.

BednBlue on aina valmis auttamaan sinua mahdollisissa kysymyksissä tai ongelmissa. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi työkalut ja resurssit aina jahdin valmistelusta ja hinnan asettamisesta varausten vahvistamiseen ja maksujen suorittamiseen.

Luettelointi 3 askeleessa

Vaihe 1

Klikkaa tästä listata jahtisi.

Vaihe 2

Tämän jälkeen täytät jahtisi tiedot.

Vaihe 3

Aloita varaus ja ansaitse rahaa!

Tietoja BednBlue

Mikä on BednBlue?

BednBlue koostuu ihmisistä, joilla on laaja kokemus jahdin vuokrausalalta, ja se tarjoaa yhä nykyaikaisemman jahdin vuokrausjärjestelmän. Tavoitteenamme on tuoda matkustajat ja jahdin omistajat suoraan yhteyteen ja samalla minimoida kustannukset ja poistaa kaikkien osapuolten riskit.

Yli 11900 tyytyväistä omistajaa!

  1. Ansaitse enemmän.BednBlue Platformia käyttävien omistajien rahtauksen arvo on noussut keskimäärin 32 prosenttia.
  2. Säästä arvokasta aikaa.Huippuluokan alustamme tarjoaa sinulle asianmukaiset työkalut, joiden avulla voit helposti hallita jahtisi ja kommunikoida suoraan vieraidesi kanssa.
  3. Tukea on saatavilla 24/7.Olemme tukenasi aina kun tarvitset meitä.

Maksut yksinkertaisiksi

Miten vieraat maksavat?

BednBlue hoitaa kaikki maksut, eikä sinun tarvitse koskaan olla suoraan tekemisissä rahan kanssa. Vieraita veloitetaan heti, kun he tekevät varauksen.

Miten sinulle maksetaan?

Se on hyvin yksinkertaista. Maksu käynnistyy automaattisesti 24 tunnin kuluttua vieraan sisäänkirjautumisesta. Joitakin menetelmiä, jotka voit asettaa maksuja varten, ovat suora talletus, kansainvälinen pankkisiirto tai PayPal.

Tulot ja maksut.

Jahtisi ilmoittaminen BednBlue-sivustolle on ilmaista. BednBlue veloittaa omistajilta vain 4%:n palvelumaksun jokaisesta varauksesta, joka kattaa transaktiokustannukset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla ei ole aikaa luetella jahtini. Voitko tehdä sen puolestani?

Jotta voit listata jahtisi, sinun on luotava käyttäjätili. Turvallisuussyistä vain sinulla on pääsy tiliisi, joten emme voi listata jahtiasi puolestasi. Jahdin listaamiseen kuluu vain vähän aikaa, sillä prosessi on yksinkertainen, ja keskimääräinen listaamiseen kuluva aika on 15 minuuttia per jahti.

Onko purjeveneeni listaaminen BednBlue-sivustolle sitova sopimus?

Se ei ole sitova sopimus. Voit milloin tahansa vuokrata jahtisi BednBlue-foorumin ulkopuolelta. On kuitenkin tärkeää, että pidät jahtisi kalenterin ajan tasalla BednBlue-sivustolla vapaiden päivämäärien osalta, jotta et saa varauspyyntöjä jo varatuille päivämäärille.

Pitääkö minun tehdä mitään sen jälkeen, kun purjeveneeni on listattu?

Ilmoitamme sinulle, jos toimenpiteitä tarvitaan. Aina kun sinulla on varauspyyntö, ja kun rahtauksen määrä on sidottu, saat sähköpostin ja tekstiviestin varauksen vahvistamiseksi.

Tarjoan vain yhden päivän risteilyjä, voinko listata jahtini?

Voit helposti ilmoittaa listallasi, että tarjoat vain yhden päivän risteilyjä.

Oletko valmis ansaitsemaan?
Oletko valmis ansaitsemaan?